marți, 31 martie 2009

Weekend negru pentru rugby-ul Brailean!


In acest weekend, Rugby Club Braila a fost implicat la toate nivelurile de varsta in competitiile nationale de rugby. Sambata, echipa de seniori ce activeaza in Campionatul National Divizia A , s-a deplasat la Mangalia unde a sustinut etapa a VIII-a in compania mai titratei Callatis Mangalia. A fost prima intalnire dupa pauza competitionala si acest lucru s-a vazut in jocul ambelor echipe. Ambele echipe au intrat in teren cu aceeasi dorinta, de a face un meci cat mai bun , rezultatul a fost insa favorabil gazdelor 41-8.

In prima repriza , echipa gazda s-a impus categoric cu un scor clar 29-0, in urma unui joc clar si in forta. Echipa noastra a gresit in cateva faze in aparare prin placaje intarziate si pierderi de posesie a balonului. Gazdele , printr-un joc “la mana” foarte bun si avantajati si de vant in jocul cu piciorul s-au impus clar in aceasta repriza.

La pauza am facut 4-5 schimbari si jocul s-a imbunatatit simtitor , reusind sa controlam repriza secunda aproape 30 minute, perioada in care am marcat un eseu prin Ceaprazaru C. si o lovitura de pedeapsa prin Tudorache N. Din pacate acelasi Tudorache a ratat o L.P. si o transformare, fapt ce facut ca scorul reprizei sa fie 12-8 pentru gazde. Din pacate am avut si doua accidentari mai serioase , fapt ce ar putea crea indisponibilitati pentru meciul de sambata de acasa cu Grivita Bucuresti ce se va defasura de la ora 14.oo pe Stadionul de Rugby din Monument. Formatia care a facut deplasarea si a jucat la Mangalia a fost compusa din : Frunza M, Stoian GH., Apostol GH., Anghelache S., Closca G. , Bratu S. , Anghel R., Iordache G., Stoica A., Culea V., Urse N., Tudorache N ,Florea L ,Dumitru D, Lipan F. , Visan N., Pastrama V.,Turcu M., Ceaprazaru C, Dobre M. , Dragulin M.

Duminica , a fost randul juniorilor II si III sa inceapa returul de campionate de juniori.

In primul meci , R.C.Braila Jun.III antrenata de prof. Niculescu a intalnit echipa similara din Pascani , in fata careia a cedat cu un scor de 5-15. Juniorii II, antrrenati de prof. Iftime au intalnit formatia similara din Suceava , formatie in carei componenta sunt si trei selectionati in echipa de U18 ce pleaca maine la Campionatul European din Franta . Rezultatul a fost net favorabil oaspetilor 25-5 .

Sambata, 04.04.2009 pe stadionul din Parcul Monument, avem parte de un regal rugbystic , de la ora 10.oo , se desfasoara un turneu de rugby, la care participa echipele de juniori IV-U16 , din cinci orase; Braila,Galati, Focsani, Buzau, Tecuci. Vor fi 10 intalniri a cate 20 min . fiecare .

De la ora 14.oo vor intra in scena seniorii, echipa gazda R.C.Braila primeste vizita galonatei formatii Bucurestene , Grivita Bucuresti. Speram sa fie un timp frumos , in asa fel incat sa putem avea cat mai multi spectatori la aceste intreceri sportive , la care vor participa peste 150 de jucatori , juniori si seniori. AC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu